Bericht van de lijsttrekker

Aan de leden, sympathisanten en geïnteresseerden van PvdA-GroenLinks Waddinxveen,

Nog even en de verkiezingscampagne barst in alle hevigheid los. Tijd om te laten zien dat Pvda-GroenLinks er klaar voor is. Klaar om groter te worden in de gemeenteraad van Waddinxveen. Klaar om verantwoordelijkheid te dragen als daar om wordt gevraagd. We hebben de afgelopen vier jaar laten zien dat we een partij zijn die een consequente lijn uitzet, die betrouwbaar is in de keuzes, die de samenwerking zoekt, die ruimte wil scheppen voor hen die door onze samenleving buitenspel dreigen te raken en die kiest voor een groenere en milieuvriendelijke toekomst. Een omgeving waar het voor mens en dier goed toeven is. Een toekomst waarin meer wordt geluisterd naar de diversiteit in onze samenleving.

PvdA-GroenLinks is een partij die staat voor duidelijke keuzes en tegelijkertijd oog heeft voor nuances. De wereld is niet zwart-wit. De wereld is juist veelkleurig. Dat willen we vooral zo houden. Om die veelkleurigheid uit te stralen, willen we in de komende weken graag een beroep op je doen. Er is hard gewerkt aan een verkiezingsprogramma, gebaseerd op de landelijke thema’s van beide partijen maar met een eigen, bijzonder, Waddinxveens karakter. Je vindt het binnenkort op onze website.

Ik vind het een eer en een mooie opgave om de komende periode als lijsttrekker de verkiezingen een gezicht te geven. Dat gezicht wil ik niet alleen zijn voor alle leden. Ik wil er ook zijn voor hen die zich kunnen vinden in de belangrijkste uitgangspunten waarvoor we binnenkort het dorp ingaan en de publiciteit zullen zoeken. Landelijk mogen we als partij onze verschillen kennen, op plaatselijk niveau zijn we een: ieder lid dat zich verkiesbaar heeft gesteld draagt de waarden uit die in ons gezamenlijke verkiezingsprogramma zijn opgenomen. Iedereen die zich aangesproken voelt door onze boodschap kan zich aansluiten. Je hoeft tenslotte geen lid te zijn om ons te steunen. Besluit je na verloop van tijd dat je daar wel iets voor voelt, ben je natuurlijk altijd welkom.

Als er als lid van PvdA-GroenLinks een beroep op je wordt gedaan om mee te helpen in de verkiezingscampagne: zeg dan geen nee. Durf volmondig ja te zeggen: omdat je er trots op bent dat dit dorp meer ruimte wil bieden aan kunst, cultuur, een gezondere leefomgeving, veiligheid voor fietsers en voetgangers en nog veel meer.

Steun ons en volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram en deel berichten, zodat onze boodschap gehoord en gelezen wordt. Met een verjongde lijst, een mix van ervaring en vernieuwing, willen we de komende vier jaar onze boodschap uitdragen. Ik heb er zin in!

Halvard Jan Hettema, lijsttrekker

P.S.: zie de agenda voor de 18-punten flyer en het verkiezingsprogramma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s